LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

Amb més de 15 anys d’experiència a la pràctica de l’espeleologia, tant a la seva vessant esportiva com professional i científica, Vertical Challenge™ ofereix una gran varietat d’activitats dissenyades per posar a l’abast de tothom llocs i paisatges extraordinaris molt poc freqüentats.

TURISME ACTIU

A Vertical Challenge™ ens dediquem al turisme actiu i a la formació en tècniques verticals. Estem ubicats a la població de Sort, comarca del Pallars Sobirà, en ple cor de la serralada Pirenaica.

METODOLOGIA

Amb el nostre sistema de formació Vertical Challenge Methodology™, oferim cursos que van des de la iniciació, a les tècniques més avançades en tècniques verticals què garantissin la teva seguretat i els coneixements més profunds de l’espeleologia.

c
f
s

ESPELEOLOGIA

Els espeleòlegs són els darrers exploradors del nostre planeta Terra. Quasi no hi ha cap punt a la superfície terrestre on la humanitat no ha posat els peus. Vertical Challenge ™ us ofereix l’experiència única de descobrir un món pràcticament desconegut. Per anar amb valentia, on … pocs han anat abans.

176

Kilòmetres turístics

375

Clients satisfets

259

Elevació

5817

Passos